×

Rekisteröinti

Käyttäjätiedot

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Email or Password is wrong!

14 päivän palautusoikeus

Usein on vaikea tietää, vastaako tuote odotuksia, ellei sitä kokeile itse. Siksi tarjoamme tuotteillemme 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden

Palautukset on lähetettävä Postin kautta tähän osoitteeseen: FLEX Mustamäe tee 29 Tallinn Viro 10621

Palautus voidaan lähettää tavallisena postipakettina.

Ennen palautusta ottaa yhteyttä myyntiimme palautuskuljetuksen tilaamiseksi ja palautuksen sopimiseksi.

Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautusaika lasketaan noutopäivästä/luovutuksesta. Palautus- ja vaihto-oikeus aikaan luetaan mukaan viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä.

Postimyynnin palautusoikeus koskee vain täysin myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen, mutta ei kuitenkaan ottaa tuotetta käyttöön.  

Postimyynnin palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden pakkaukset ovat sinetöity ja asiakas on avannut sinetin tai sinetti on avattu esiasennuksen yhteydessä. (mm. ohjelmistot ja mustepatruunat)

Jos flex24.fi tuotehinnastossa on virhe, tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on tehtävä 14 päivän palautusoikeuden aikana osto- tai noutohetkestä.

Palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita

Kuluttajansuojalaissa määritetty 14pv palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja kuitenkin vähintään 25% tuotteen hinnasta.

Emme lunasta muita maksamattomia lähetyksiä (palautuksia), kuin Postin kautta tulleita asiakaspalautuksia. Palautuksen mukana pitää olla kopio kuitista/lähetteestä.

Kuljetuksen aikana syntyneistä tuotevaurioista vastaa yleensä kuljetusliike (Posti).

Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on laiminlyönyt palautettavan tuotteen riittävän pakkauksen ennen lähetystä ja tuote on vahingoittunut tästä syystä kuljetuksen aikana. Palautettaessa käytettävä tuotteen alkuperäistä pakettia, eikä pakkaukseen saa tehdä merkintöjä. Tuotteen ympärille on laitettava vähintään 10 cm pehmustetta, enemmän jos tuote on helposti särkyvä. Postin kuljetuksen aikana aiheuttama palautuksen rikkoutuminen on Postin vastuulla.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen. Mikäli samassa tilauksessa olevan tuotteen toimitus myöhästyy, se ei oikeuta saamaan aiemmin toimitetulle tuotteelle pidempää palautusaikaa.