×

Rekisteröinti

Käyttäjätiedot

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Email or Password is wrong!

Sopimusehdot

Flex24.fi sopimusehdot

Päivitetty 01.10.2016

1. Tilaaminen
1.1 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus- tilaus- takuu- ja toimitusehtoihin. Voimassa olevat sopimusehdot ovat luettavissa flex24.fi verkkosivulla.
1.2 Tilauksen yhteydessä yksityisasiakkaan tulee aina ilmoittaa nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Yritysasiakkaan tulee ilmoittaa yrityksen nimi, Y-tunnus, yhteyshenkilö, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Asiakkaan antamat tiedot tallentuvat AS Fleksontin asiakasrekisteriin. AS Fleksontin asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja AS Fleksont sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimuksessa mainituille osapuolille.
1.3 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen ja maksanut sen (vrt kohta 4.2). Yhteydenpito tapahtuu tilauksen jälkeen sähköpostilla, jota asiakas sitoutuu seuraamaan. 
1.4 Tuotteemme ovat verkkosivujemme tuoteselosteiden mukaiset. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.
1.5 AS Fleksont ei vastaa välillisistä vahingoista. AS Fleksontin vastuu tuotteessa olevasta virheestä tai viivästyksestä rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen. AS Fleksont ei korvaa toiminnan keskeytykseen, ostajan purkautuneeseen sopimukseen tai tietojen, tiedostojen taikka ohjelmistojen katoamiseen tai tuhoutumiseen liittyviä vahinkoja eikä muitakaan mahdollisia ostajalle tai kolmannelle aiheutuvia välillisiä vahinkoja.
1.6 Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä.

2. Hinnat
2.1 Tuotehinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja.
2.2 Ostoskori näyttää toimituskulujen suuruuden, sekä laskee tuotteiden ja toimituskulujen yhteishinnan.
2.3 Myymme tilatut tuotteet tilaushetkellä voimassa olevalla hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteiden hinta muutoksentekohetkisen hinnan mukaisesti.
2.4 Selvissä hintavirhetapauksissa AS Fleksont voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Esimerkiksi, jos tuotteen hinnasta puuttuu numero tai numeroita.
2.5 AS Fleksont pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja.
2.6 Kirjallisesti annetut tarjoukset ovat voimassa 14 päivää, jos muuta ei ole sovittu.

3. Toimitus
3.1 AS Fleksontilta ostetuissa tuotteissa on yleensä 1-2 tuntia  tilauksenkäsittelyaika. Käsittelyajan jälkeen Posti kuljettaa ostetut tuotteet yleensä 1-2 päivässä perille. Ilmoittamme asiakkaalle, jos tuotteen toimittamisessa asiakkaalle kestää enemmän kuin 2 päivää. Osalla erikoistilaus- tai uutuustuotteita on pidempi toimitusaika. Jos tuotteen varastosaldo on 0 ja tilaat tällaisen tuoteen/tällaisia tuotteita, tilauksen toimitusaika voi olla pitkä.
3.2 Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus ennen tavaran luovutusta. On suositeltavaa, että peruutus tehdään ennen kuin AS Fleksont on lähettänyt tilauksen kuitin/takuutodistuksen. Mikäli asiakas ei halua vastaanottaa tai noutaa tilaustaan postista, on suositeltavaa ilmoittaa siitä AS Fleksontille ja paikalliseen postiin. Tilauksen peruutukset suositellaan tehtäväksi sähköpostilla osoitteeseen  tai puhelimitse arkisin klo 9-17 välisenä aikana.
3.3 Mikäli tavara on vahingoittunut tai katoaa kuljetuksen aikana on vastuu yleensä kuljetusliikkeen (Postin) ja mahdollisesti lähettäjän. Tässä tapauksessa tulee ottaa yhteys flex24.fi sähköpostilla tai puhelimitse arkisin klo 9-17 välisenä aikana.
3.4 Mikäli tilauksesta puuttuu tuotteita, tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen  tai puhelimitse arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Jälkitoimituksen toimituskulut maksaa AS Fleksont.
3.5 Muista säilyttää postin kuittikopio/seurantanumero ja mahdolliset palautusasiakirjat.
3.6 Yhden tuotteen huono saatavuus ei velvoita AS Fleksontia varaamaan muita samassa tilauksessa olevia tuotteita. Jos asiakas haluaa osan tilauksesta jälkitoimituksena, postikulut veloitetaan asiakkaalta. Jos muuta ei ole sovittu, tilaukset toimitetaan vasta sitten kun kaikkia tilattuja tuotteita löytyy varastosta.

4. Maksuehdot
4.1 Osamaksuvaihtoehtojen ehdot ja hinnat ovat nähtävissä osoitteessa http://www.flex24.fi/maksutavat
4.2 Verkkopankkimaksulla maksettaessa edellytämme tilauksen maksamista heti. Maksamattomat tilaukset peruutetaan.
4.3 Maksutavat edellyttävät rekisteröitymistä asiakkaaksi. Asiakkaan henkilötiedot tallennetaan AS Fleksontin asiakasrekisteriin. Luottokorttitietoja tai verkkopankin tunnuslukuja ei tallennu asiakasrekisteriin.
4.4 Yrityksille maksuvaihtoehdot ovat käteinen (verkkopankkimaksu), luottokortti, lasku ja e-lasku.
4.5 Yrityksille laskulla tai e-laskulla myymisen vähimmäisehtona on, että yrityksen taloudellinen tila on hyvä ja yritys on toiminut ainakin yhden tilikauden. Varaamme oikeuden valita laskutusasiakkaamme.
4.6 Yrityksen johtoon kuulumattomien tulee toimittaa kirjallinen valtuutus oikeudesta tehdä ostoksia laskulla. Valtakirjassa mainittava toimitusosoite, tilauksen käsittelijän nimi ja yhteystiedot.

5. Palautusoikeus
5.1 Noutopäiväksi katsotaan se päivä, jolloin tilatut tuotteet on toimitettu asiakkaalle, asiakas on noutanut tuotteet postista tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa noutopäivä, esimerkiksi postin kuitin avulla.
5.2 Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautusaika lasketaan noutopäivästä/luovutuksesta. Palautus- ja vaihto-oikeus aikaan luetaan mukaan viikonloput ja pyhäpäivät, poislukien noutopäivä.
5.3 Postimyynnin palautusoikeus koskee vain täysin myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen, mutta ei kuitenkaan ottaa tuotetta käyttöön.  
5.4 Postimyynnin palautusoikeus ei koske tuotteita, joiden pakkaukset ovat sinetöity ja asiakas on avannut sinetin tai sinetti on avattu esiasennuksen yhteydessä. (mm. ohjelmistot ja mustepatruunat)
5.5 Jos www.flex24.fi tuotehinnastossa on virhe, tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on tehtävä 14 päivän palautusoikeuden aikana osto- tai noutohetkestä.
5.6 Palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita.
5.7 Kuluttajansuojalaissa määritetty 14pv palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
5.8 Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitamme omia kuluja kuitenkin vähintään 25% tuotteen hinnasta.
5.9 Palautukset on lähetettävä Postin kautta tähän osoitteeseen: FLEX Mustamäe tee 29 Tallinn Viro 10621. Emme lunasta muita maksamattomia lähetyksiä (palautuksia), kuin Postin kautta tulleita asiakaspalautuksia. Palautuksen mukana pitää olla kopio kuitista/lähetteestä.
5.10 Kuljetuksen aikana syntyneistä tuotevaurioista vastaa yleensä kuljetusliike (Posti).
5.11 Emme hyväksy tuotteen palautusta, mikäli kuluttaja on laiminlyönyt palautettavan tuotteen riittävän pakkauksen ennen lähetystä ja tuote on vahingoittunut tästä syystä kuljetuksen aikana. Palautettaessa käytettävä tuotteen alkuperäistä pakettia, eikä pakkaukseen saa tehdä merkintöjä. Tuotteen ympärille on laitettava vähintään 10 cm pehmustetta, enemmän jos tuote on helposti särkyvä. Postin kuljetuksen aikana aiheuttama palautuksen rikkoutuminen on Postin vastuulla.
5.12 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen. Mikäli samassa tilauksessa olevan tuotteen toimitus myöhästyy, se ei oikeuta saamaan aiemmin toimitetulle tuotteelle pidempää palautusaikaa.
5.13 Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut maksaa asiakas.
5.14 Palautusoikeus ei koske tilattuja palveluita.
5.15 Tuotepalautuksen yhteydessä kauppasumma palautetaan asiakkaalle viimeistään 30pv kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

6. Takuu 
6.1 AS Fleksont antaa toimittamilleen tavaroille valmistajan myöntämän takuun materiaalin ja valmistuksen osalta. Takuuaika näkyy tuotteen tiedoissa.
6.2 Takuuajan katsotaan alkavan tavaran osto- tai noutopäivästä.
6.3 Asiakkaan on ilmoitettava tuotteessa olevasta virheestä kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Takuupalautuksissa on aina ensin otettava yhteyttä AS Fleksontiin mahdollisen vian selvittämiseksi.
6.4 Takuu ei käsitä vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, salamanisku, tulva tai muu luonnontapahtuma, normaali kuluminen, virheellinen hoito tai uudelleen rakentaminen, muutos tai asennustyöt.
6.5 Takuun puitteissa korvatuille tai kunnostetuille tavaroilla on takuu vain alkuperäisen tavaran takuukauden päättymiseen saakka. Laitteeen takuukorjaukseen toimittamisesta ja palauttamisesta aiheutuvat kulut maksaa myyjä (AS Fleksont).
6.6 Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme asiakkaalta 30 €. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut, mm. korjausarviot. Aiheettomasti palautetut tai takuuhuoltoon lähetetyt tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

7. Erimielisyydet
7.1 Kaikki kauppasopimusta koskevaa erimielisyyt yritämme ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla.


Yrityksen nimi: Fleksont AS
Rekisterinumero: 10398162
Y-tunnus: 27758102
E-mail: asiakaspalvelu@flex24.fi
Nordea: EE141700017003561953
BIC/SWIFT: NDEAEE2X, Nordea