×

Rekisteröinti

Käyttäjätiedot

Kirjautumistiedot

tai kirjaudu

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Email or Password is wrong!

Yritystiedot

SÄÄSTÄMME AIKAASI

Nyt sinun ei tarvitse enää juosta eri kaupoissa etsimässä tarpeisiisi sopivaa kannettavaa tietokonetta. Verkkokaupastamme löydät parhaimman valikoiman kannettavia tietokoneita niin koti- ja työkäyttöön kuin pelaamiseen.

AS Fleksont on kannettavien tietokoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Valikoimaamme kuulu yli 500 erilaista kannettavaa, joista suurin osa löytyy aina varastostamme. Näin voimme taata nopeat toimitukset ja markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Olemme Acer-, Apple-, Asus-, Dell,- Fujitsu-, HP- ja MSI-merkkien virallinen jälleenmyyjä. Olemme Lenovon kultapartneri, mikä on suurin mahdollinen luottamuksen osoitus yrityksellemme.

0
VUODEN KOKEMUS
0+
myytyä kannettavaa
0+
tyytyväistä asiakasta

 

YRITYSTIEDOT

Yrityksen nimi: Fleksont (10398162)
Y-tunnus: 27758102
Postiosoite: Mustamäe tee 29, Tallinn Viro 10621
E-mail: asiakaspalvelu@flex24.fi
Nordea: EE141700017003561953
BIC/SWIFT: NDEAEE2X, Nordea

 


Myynti 
Reinar Ploom
reinar@flex24.fi


Tilaukset
 
Kristjan Kukkur
kristjan@flex24.fiMIKSI KANNATTAA OSTAA JUURI MEILTÄ?

TUOTEHAKU JA -SUODATUS

Haluamme, että löydät tarpeisiisi sopivat kannettavat 

mahdollisimman helposti ja nopeasti. Olemme siksi jakaneet kannettavat tietokoneet kolmeen eri kategoriaan: koti- ja työkäyttö sekä pelaaminen. Lisäksi voit nopeuttaa hakuja erilaisten suodattimien ja tuotevertailun avulla. Täydennämme hakumahdollisuuksia jatkuvasti, jotta säästäisit mahdollisimman paljon kallisarvoista aikaasi.

NOPEA TOIMITUS

Toimitamme kannettavat tietokoneet nopeasti 1 – 5 arkipäivän kuluessa, ja Helsingin alueella jopa yhden arkipäivän sisällä. Voit valita toimitustavan usean eri vaihtoehdon joukosta. Perinteisen kotiinkuljetuksen lisäksi voit valita toimituksen työpaikallesi sekä noutaa paketit postista tai postin pakettiautomaatista.

PARHAIMMAT HINNAT

Kyllä, laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme tuotteillemme myös erittäin edulliset hinnat. Jos kuitenkin löydät edullisemman tarjouksen muualta, ota meihin yhteyttä, niin vastaamme tarjouspyyntöösi pikimmiten.

 

Palautteita asiakkailta

Riku Latva-Krekola 

Tilasin viime viikolla teiltä läppärin. Kone on saapunut ja halusin laittaa teille viestiä että olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Iso kiitos teille, erityis maininta muistikammasta joka oli valmiiksi asennettuna lähetyksen saapuessa, vaikka näin ei oltu erikseen sovittu. Jatkan varmasti asiakkaananne tulevaisuudessakin.

MATTI MÄKINEN 

Tilasin kannettavan ja se tuli minulle jo jopa seuraavana päivänä. Kun seuraavan kerran tarvitsen kannettavan, niin aivan varmasti etsin ensimmäisenä osoitteesta flex24.fi.